Sår i vagina glidemiddel gravid

sår i vagina glidemiddel gravid

Det kan også være sårt og ømt pga en soppinfeksjon. Både stillinger og glidemiddel kan hjelpe slik at det ikke blir så stort press på skjede og symfyse under samleie. De kjennes på en måte litt "hovne"? Jeg har tidligere plagdes med vestibulitt, og er derfor livredd denne sviende følelsen nedentil, nå som jeg endelig har vært vestibulitten kvitt noen år, og hatt et normalt og fint sexliv. Sår og øm: Heisann! Jeg har ingen lukt, kløe eller svie, så jeg tror jeg foreløpig har vært bespart for soppinfeksjoner og sånt, men lurer litt på hva jeg kan gjøre for å lindre slimhinnene litt, og hva det kan skyldes?

Midwife: Sår i vagina glidemiddel gravid

Hei og gratulerer med graviditeten! Har prøvd å lese litt på nettet om dette, men mange kvinner sier at det ofter er etter graviditet at de får disse såre slimhinnene, men for meg dukket altså denne følelsen delvis opp en måneds tid før jeg ble gravid (da jeg sluttet. Mange jenter opplever at det hjelper å sette seg på do og tisse litt etter sex, eller å ta en dusj og skylle de ytre delene av tissen. Juli 2016 10:56, ja! Etter fødsel forsvinner alt. sår i vagina glidemiddel gravid

Videos

Creamy Pussy Rides Dick In Car. sår i vagina glidemiddel gravid

Sår i vagina glidemiddel gravid - sår i underlivet

Man skal ikke skylle innsiden, det vil ikke hjelpe mot kløe, og kan derimot gi infeksjoner ved at man forstyrrer miljøet. Når det gjelder det du skriver om soppinfeksjon, så er det for det første svært sjelden at gutter får dette på penis. Jeg er jo heldig som ikke har så mange andre plager, så jeg har både orket og hatt lyst på sex. Smerter over symfysen er også ganske normalt til tider i svangerskapet. Har slitt med det i to svangerskap og nå i tedje også. Og ingen av de er unormale eller farlige.

Sår i vagina glidemiddel gravid - Au au

Jeg og kjæresten har relativt jevnlig sex, og at jeg er gravid har ikke vært noen hindring, sånn mentalt sett, for noen av oss, men tvert i mot noe fint med tanke på sexen. Overflatisk skylling med lunkent vann er alt man trenger. Hvis ingenting av dette hjelper, og du vil få gjort noe med dette må du oppsøke lege som kan undersøke deg, og eventuelt gi deg behandling som kan hjelpe. Hvis dere har et problem med at det ikke blir vått nok bør dere heller satse på lengre forspill. Mange par føler at de blir flinkere til å snakke sammen om sex og egne ønsker. Uansett høres ikke dine nåværende plager unormale ut, og du kan bruke noen dager på å se om det bedrer seg. Hvis ikke kjæresten din har brukt canesten i samråd med lege trenger han ikke bruke dette mer. Hei, og takk for spørsmål! Dette gjelder alle typer såpe og reseptfri underlivsvask. Pleier å smøre med canesten og det hjelper. Soppen det gjelder finnes normalt i kroppen din, og gir ikke infeksjon uten etter en miljøforstyrrelse i skjeden. Behovet for nærhet og ømhet øker når en blir gravid, og mange føler de får bedre orgasmer når de er gravide. Jeg er gravid, ca 13 uker, og alt er fint og jeg kvinne snym livmortappen ved graviditet har generelt få plager. Lykke til med resten av svangerskapet! Veldig plagsomt, da det også klør. Ingen produkter skal inn i skjeden uten at legen har gitt beskjed om dette. Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn to år gammel.

En Kommentar på “Sår i vagina glidemiddel gravid”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *