Vondt i nedre del av magen mørk utflod

Smerter nederst i magen, hva kan det være? Økt utflod, smerter i nedre del av magen og brun utflod Smerter øverst i magen farget utflod Jeg har en smerte i nedre del av magen. I tillegg hadde jeg vondt. Men hun tok en underlivsundersøkelse på meg, og fant ut - på grunn av hvit, tykk utflod. Økt utflod, smerter i nedre del av magen og brun. Kommer det en blanding mellom mørkerød og brun utflod etterpå. Magesmerter, kvalme og brun utflod Har også vondt nedre del av magen. Farget utflod gravid vondt i magen etterx. Smerter nederst i magen, hva kan det være? Økt utflod, smerter i nedre del av magen og brun utflod Smerter øverst i magen farget utflod Jeg har en smerte i nedre del av magen. I tillegg hadde jeg vondt. Men hun tok en underlivsundersøkelse på meg, og fant ut - på grunn av hvit, tykk utflod. Økt utflod, smerter i nedre del av magen og brun. Kommer det en blanding mellom mørkerød og brun utflod etterpå. Magesmerter, kvalme og brun utflod Har også vondt nedre del av magen. Farget utflod gravid vondt i magen etterx. Vondt øverst i magen sterke smerter nederst i magen. Smerter nedre del av magen farget utflod gravid.

Kropp og helse: Vondt i nedre del av magen mørk utflod

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Har man mistanke om at det kan være det som er galt, bør man gå til sin egen lege og bli undersøkt. Det kan være hyppig eller sviende vannlating, og da er det ikke så mye tvil om årsaken. Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe, av kolikkaktig, knipliknende type - opptrer hos mange sunne og friske kvinner, spesielt litt ut på dagen eller ut på ettermiddagen.

Smerter: Vondt i nedre del av magen mørk utflod

Smerter fra urinveiene, smerter som stammer fra urinveiene - blærebetennelse og andre infeksjoner - gir som regel også andre symptomer. Kanskje på grunn av arrdannelse eller mindre sammenvoksninger, kanskje på grunn av spente eller ømme muskler. De er som regel ledsaget av en følelse av å være sliten, og kan være så voldsomme at du må legge deg ned og bøye knærne opp mot magen. Så gikk det vekk dagen etterpå, men var øm i magen etter alle smertene. Men i syden var alt noenlunde.

Vondt i nedre del av magen mørk utflod - Magesmerter: smerter

Smerter fra tidligere underlivsbetennelse, kvinner som tidligere har hatt underlivsbetennelse kan, selv om infeksjonen for lengst er overstått, av og til merke underlivet. Vi skulle reise til syden dagen etter jeg hadde så vondt at jeg ikke rakk å då til legen. Det hele begynte med at jeg trodde jeg skulle dø når jeg fikk mensen, har alltid hatt kraftige menssmerter.

Om vondt i nedre del av magen mørk utflod

Vis alle innlegg av vondt i nedre del av magen mørk utflod →

En Kommentar på “Vondt i nedre del av magen mørk utflod”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *