Hvordan deaktivere facebook norge

hvordan deaktivere facebook norge

Noe informasjon kan forbli synlig for andre (f.eks. Les mer om dette. Jeg har ikke facebook så kan ikke slette den gjennom der. Fikk du svar på det du lurte på? Vi forsinker slettingen noen dager etter at du har bedt om den. Så hva A kan se avhenger altså. Slette facebookappen eller facebookkonto? Er det ingen profil så er det ingen bilder, så da finnes det ingen kommentarer heller.

Videos

Seductive facebook bimbo caught on webcam fingering hairy vagina. hvordan deaktivere facebook norge

Hvordan deaktivere facebook norge - Hvordan

Kopier av diverse materiale (f.eks. Gratulerer, du har nå slettet din konto fra Facebook. Men dere kan jo bare få ei venninne av dama di til å sjekke dette etter at hun (dama di) har deaktivert kontoen sin. Meldinger du har sendt). Logghistorikk) kan forbli i databasen vår, men er ikke forbundet med personlige identifikatorer.

Hvordan: Hvordan deaktivere facebook norge

Om du ikke kan det, fremgangsmåten. Hvis du deaktiverer kontoen din, skjer følgende: hvordan deaktivere facebook norge Du kan aktivere på nytt når du ønsker. Men så vidt jeg vet kan du slette facebookappen. Bildet som B har lagt ut av dama di vil være synlig hvis B har en åpen profil, dvs en profil som alle kan se på uten å være venn med. Om dama di var tagget i foto hos B, så er selvsagt taggen borte.

En Kommentar på “Hvordan deaktivere facebook norge”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *