Bestexstilling ubehag i nedre del av magen

bestexstilling ubehag i nedre del av magen

Forskning har vist at bare 1 av 4 magesårsdiagnoser er korrekte når de stilles på grunnlag av sykehistorien alene. Intestinal kramper eller smerter i tarmen kan også være forårsaket av en matallergi. Håper dette var til hjelp, lykke til! Smerter som ikke likner på noe man har hatt før og som vedvarer eller øker i intensitet, bør også lede til rask vurdering av lege. Symptomer, tegn og funn kan ikke brukes til å skille mellom magesår i tolvfingertarmen og magesekken.

Smerter i: Bestexstilling ubehag i nedre del av magen

Forenklet kan man si at de enten kommer fra fordøyelsesorganene, som er det vanligste, fra urinveiene, fra kjønnsorganene eller en sjelden gang fra blodårene. Skandianavias største helsenettside, symptomer, mage/tarm, ubehag i øvre del av magen, veiviser. Smertene kan stråle til lårene og ryggen. Videre kvinner spesielt ofte lider av livmor, forårsaker smerte. Det kan virke som om du har utviklet et luftproblem som gjør magen oppblåst og øm, og smertene kan rett og slett stamme fra dette.

Bestexstilling ubehag i nedre del av magen - Nedre magesmerter

Kroniske magesmerter eller stadig tilbakevendende smerter kan skyldes: Betennelsestilstander i tarmen, som ulcerøs colitt eller Crohns sykdom Irritabel tarm Matvareintoleranse Katarr i magesekk eller tilbakestrømning av surt mageinnhold til spiserøret Endometriose. Mest sannsynlig er dette en ufarlig og forbigående tilstand, og skyldes økt gassdannelse i tarmen. Send artikkel, avsenders navn og tittel, avsenders e-postadresse. Avhengig av hva som mistenkes som bakenforliggende årsak, kan pasienten bli henvist til bildediagnostisk undersøkelser som ultralyd, CT eller MR, eller spesielle undersøkelser som gastroskopi og koloskopi.

Bestexstilling ubehag i nedre del av magen - Nakenbilder ubehag

Smertene er ofte ledsaget av andre symptomer fra fordøyelseskanalen, som kvalme, oppkast eller endret avføring. Ledsagende symptomer, endring i vannlatnings- eller avføringsmønster og relasjon til menstruasjonssyklus spiller også en rolle. Vurdering, smerter ved luftplager og magetarminfeksjoner vil for mange være lett gjenkjennelig fra tidligere. Å drikke nok væske er viktig.

Ubehag, i Nedre: Bestexstilling ubehag i nedre del av magen

Det er økt sjanse for sår i magesekken hos eldre personer og blant brukere av giktmedisiner (nsaids) og salisylater, neste 2, til forsiden av, kontaktinformasjon, norsk helseinformatikk. Sykdommer som irriterer bukhinnen eller der tarmkanalen er involvert, gir diffuse smerter over hele magen. Det kan være problemer med vannlating. Menn mellom 35 og 50 år er mer sannsynlig at lider av smerter i prostata. Akutt oppståtte kraftige magesmerter med påvirket allmenntilstand tilsier alltid rask undersøkelse av lege. Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn to år gammel. Det er imidlertid ikke alltid slik at magesmerter har en organisk årsak. Tilstander som gir irritasjon av bukhinnen er minst smertefulle når man er helt. Dessuten er det ofte ryggsmerter. Risikoen for nye fibroider gjenstår. Noen ganger kan det imidlertid ligge mer alvorlige sykdommer bak og av og til en livstruende tilstand. I den øvre del av magen befinner mage, gallegangene, milt og bukspyttkjertel.

Om bestexstilling ubehag i nedre del av magen

Vis alle innlegg av bestexstilling ubehag i nedre del av magen →

En Kommentar på “Bestexstilling ubehag i nedre del av magen”

  1. Smerter i nedre del. Smerten kan være på. Noen ganger er det.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *