Verdens største vagina sex historie

verdens største vagina sex historie

SEX, rekord - De sykeste sexrekordene Stor vagina., sex - VG Nett Debatt Verdens største vagina (Ramaskrik) Kvinnen med største vagina var den skotske kjempen Anna Swan. Kvinnen med flest registrerte sexpartnere på en dag skal ha hatt sex med 620 menn på 24 timer. Har ikke verdens største schlong, men har faktisk ikke vært borti vide vaginaer. Jeg liker best at damer er mellom 160-165 så kanskje jeg berger:-). Verdens største vagina tilhørte trolig den gigantisk høye Anna Swan ( ) fra Nova Scotia, Canada, som fikk mange rekorder på grunn av sin høyde. SEX, rekord - De sykeste sexrekordene Stor vagina., sex - VG Nett Debatt Verdens største vagina (Ramaskrik) Kvinnen med største vagina var den skotske kjempen Anna Swan. Kvinnen med flest registrerte sexpartnere på en dag skal ha hatt sex med 620 menn på 24 timer. Har ikke verdens største schlong, men har faktisk ikke vært borti vide vaginaer. Jeg liker best at damer er mellom 160-165 så kanskje jeg berger:-). Verdens største vagina tilhørte trolig den gigantisk høye Anna Swan ( ) fra Nova Scotia, Canada, som fikk mange rekorder på grunn av sin høyde. Verdens første kåring av verdens fineste vagina USAs svar på kussomaten: Her ser kvinder for første gang Sex -rekorder Verdens første kåring av verdens fineste vagina. De vagina -bildene som endte på topp tre ble deretter forevige i form av Sloans sex leketøy-produkter. I Danmark har vi haft Kussomaten - i USA har de nu vagina -boksen. Den mest dramatiske aften i Superligaens historie? Har du mistet lysten til sex?

Verdens største vagina sex historie - Hvor

Seneste er den 54-årige mexicaner Roberto Esquivel Cabrera gået kloden rundt, da han i starten af 2017 blev kendt som manden med verdens største tissemand. Den får nemlig oftest lov at blive der. Læs også, og apropos penisstørrelser så er der stor forskel på, hvor stor ens tissemand er, alt efter hvor i verden man bor. En læge på klinikken sagde, at hans penis er lige over 15 centimeter lang - resten er ekstra hud. Og tænk sig, oplevelsen var faktisk ikke så slem. Fisting er ikke så skjeldent:P.

Verdens største tissemand: Verdens største vagina sex historie

Dickenson (ja det hed han) i starten af det. Problemet, og frustrasjonen mange menn føler, som har en penis lenger en 20 cm, er at ved noentilfeller, så kommer ikke penis helt inn. Følg, dagens Frække for flere lignende artikler.

Om verdens største vagina sex historie

Vis alle innlegg av verdens største vagina sex historie →

En Kommentar på “Verdens største vagina sex historie”

  1. I desemberutgaven av FHM kan. Ingen nedskreven historie finnes fra. Når det gjelder dybden på.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *